Råå Vallar

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har ett perfekt läge precis vid vattnet och slående utsikt över Ven och Danmark. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner. Här bor ni fint och trivsamt med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Njut av en semester med sol och bad vid stranden eller poolen, besök i fina Helsingborg centrum och kanske en tur till Helsingör på andra sidan sundet.

Med en fin badplats precis intill och en uppvärmd 50-meters utomhusbassäng samt en barnbassäng på området erbjuder vår camping på Råå Vallar utmärkta möjligheter till sköna bad under sommaren. För barnen finns lekplats och en barnklubb med roliga aktiviteter. Ni kan också spela äventyrsgolf, nyttja motionsslingan och hyra cyklar.

Camping i fina Helsingborg. Ta med familjen på barnsemester till en camping som har allt.

Från campingen är det nära in till pittoreska Helsingborg centrum med bra shopping, restauranger och kulturutbud. Här kan ni också ta båten över Öresund och upptäcka Helsingör. Vill ni göra utflykter med bilen bjuder Skåne på många spännande sevärdheter och besöksmål.

First Camp Råå Vallar – Helsingborg är alltså en camping med närhet till vattnet, stranden, Helsingborg, Helsingör samt att det finns alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Så välkommen hit!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%