Om oss

Barnens turistguide ägs och drivs idag av Tomas Lindén, en resglad fembarnspappa från Motala som längtar efter att få dela med sig av allt innehåll som sidan erbjuder.

Jag har starka kopplingar till Australien och spenderar en hel del tid där och det kommer finnas mycket med info från down under på sidan.

Min vision för sidan är,

“Vi ska vara det självklara valet för familjen när man söker information och inspiration för kommande resor och äventyr”

Jag hoppas ni ska få mycket nöje och nytta med vår sida.

 

Hur Barnens Turistguide blev till

Barnens Turistguide föddes som en tanke 1993. Det var då, familjen Åberg i Blekinge, som ganska nyblivna föräldrar upptäckte hur svårt det var att få fram information om sevärdheter för barn.

Barnens Turistguide blev till sommaren 2004 men arbetet att bygga upp sajten startade egentligen elva år tidigare. Det var när familjen skulle börja resa med sin dotter som de upptäckte att turistbyråerna hade många och påkostade färglada broschyrer men få som vände sig till barnfamiljer.

På Internet var det också svårt att hitta bra hemsidor (i början av 90-talet var det faktiskt ganska sällsynt med internet och webbplatser). De började lokalt i södra Sverige med att besöka olika anläggningar och samlade på sig olika erfarenheter av att resa med barn. Allt eftersom fortsatte de till Europa och så småning om vidare ut i världen till bland annat Afrika, Asien, Amerika, Västindien m fl.

Med Barnens Turistguide vill vi dela med av våra erfarenheter om att resa med barn.

Du får gärna delta med egna erfarenhet och tips. Lättast gör du det genom att mejla oss. Du kan även på Instagram lägga till hashtaggen #barnensturistguide så för vi ta del av det ni gör.

Vill ni bli en av våra testfamiljer?

Barnens Turistguide växer och nu erbjuder vi ett antal resor och entréer under året till olika testfamiljer. Om du är intresserad av att vara en del av Barnens Turistguide ber vi dig skicka ett brev om er familj, vad ni gillar att göra och vad ni vill uppleva. Vi välkomnar alla olika typer av familjer, stora som små. Det ända kravet är att barn ska vara i ålder 0-17 år.

Inför reseuppdrag kontaktar vi utvalda familjer och erbjuder resor eller uppdrag i god tid som möjligt innan resan. Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda alla familjer uppdrag under året.

Uppdraget testfamiljen får är att dokumentera barnens upplevelser. Ni kommer få frågor som bör ställas till arrangören och sen redovisa det tillsammans med berättelsen om er upplevelse i ett reportage med fotografier. Vi hjälper naturligtvis till med reportaget om man känner sig osäker.

Vi vill också att ni går in och gillar vår Facebooksida, www.facebook.com/barnensturistguide

eller följ oss gärna på Instagram @barnensturistguide

När ni skickar er ansökan blir ni automatiskt prenumererat på våra nyhetsbrev.

Ansökan skickas till:

info@barnensturistguide.se

Här kommer vi också att presentera några av våra familjer som jobbar för oss och gör det möjligt för dig att läsa och hitta all information.

 

Vill du att våra testfamiljer ska besöka din destination eller upplevelse?

Mejla info@barnensturistguide.se

Villkor för medlemskap

Genom att ge oss din e-postadress blir du medlem hos oss och godkänner nedan angivna villkor.

Medlemskap

Medlemskapet är personligt och kostnadsfritt.

Villkor och giltighet

Barnens Turistguide förbehåller sig rätten att kunna vidta ändringar av villkoren för medlemskapet. Ändringen träder i kraft i samband med att denna kommunicerats på www.barnensturistguide.se, där senaste villkoren alltid finns.

Medlemskapet kan när som helst sägas upp av medlemmen. För att säga upp medlemskapet maila info@barnensturistguide.se

Personuppgifter

Adepto AB, Org. Nr 556640-4538  är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du lämnar till Barnens Turistguide.

Genom att gå med i Barnens Turistguide och ge oss din e-postadress godkänner du att vi sparar dina personuppgifter.

Vår behandling av dina personuppgifter grundas på det avtalsförhållande som uppstår när du blir medlem hos Barnens Turistguide.

Dina uppgifter sparar vi och använder så att vi kan skicka dig relevant information via våra nyhetsbrev.

Vill du inte ha nyhetsbreven från Barnens Turistguide är det lätt att i utskicket avregistrera sig från detta.

Barnens Turistguide behandlar personuppgifter säkert och i enlighet med dataskyddslag.

Har du frågor rörande dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@barnensturistguide.se

Bästa hälsningar
Barnens Turistguide