Annonsera här

Vill du synas på Sveriges äldsta guide på nätet för familjer som gillar resor och äventyr är Barnens Turistguide platsen för dig, läs nedan om våra alternativ och tveka inte att höra av dig om du har ett resmål du vill visa upp och få fler besök till.

Vill du nå landets alla resglada barnfamiljer? Då är Barnens Turistguide rätt plats till rätt pris.

Vi erbjuder annonser i tre storlekar:

 

Stor 370*370 px

 

 

 

 

Mellan, 330*150 px

Liten 225*150 px

Du kan välja var din annons placeras. På startsidan, artikelsidor eller guider.

I annonspriset ingår länk till er hemsida eller erbjudande.

Vi erbjuder er också att bli tävlingspartners och naturligtvis att publicera artiklar om just ert besöksmål.

För priser och mer information  info@barnensturistguide.se

Önskar ni en artikel eller reportage?

Barnens turistguide kan publicera en artikel eller reportage av en upplevelse eller destination. Oftast kommer då en testpatrull till er anläggning för att ta del av och uppleva er produkt. Ni står för hela eller delar av arrangemanget enligt överenskommelse.  Hör av er så kan vi hitta ett samarbete! Vi kan också publicera färdiga artiklar.

Fakta om Barnens Turistguide

Barnens Turistguide är en av Sveriges äldsta webbplats som vänder sig till resglada barnfamiljer. Genom egna researtiklar och tester för föräldrar och barn har vi skapat ett varumärke med hög tilltro på. Över 20 år i branschen garanterat att vi är ett väl inarbetat begrepp hos alla resglada familjer.

Testfamiljer

Vill du att våra testfamiljer ska besöka din destination eller upplevelse?

Mejla info@barnensturistguide.se

Nå ut med ditt budskap

Barnfamiljerna nås dels genom webbplatsen Barnens Turistguide, via riktade medlemsutskick och sociala medier. Många av besökarna är föräldrar som vill få förslag på lämpliga resmål och boenden när det är dags att planera semesterresan. Barnens Turistguide innehåller bland annat hundratals artiklar om att resa med familjen, 2000 länkar och resenyheter. Under semestersäsongen har Barnens Turistguide över 100.000-tals besökare.

Favorit hos mammorna

Vår webbplats är favorit hos mammorna i Sveriges familjer. Hela 73 procent av besökarna är kvinnor. Ofta är det mamman som sköter logistiken när familjen ska ut och resa. Det är mamma som letar runt på internet efter bra resmål. Som fixar och trixar för att få alla pusselbitarna på plats. På Barnens Turistguide når du just mammor som är intresserade av resor.

Kontakt och mer info

För frågor eller andra förslag på annonseringen kontakta info@barnensturistguide.se