Lekplatsen Prinsessor & Drakar i Helsingborg

Ta er in i sagornas värld tillsammans med drakar och prinssessor. Besegra den onda draken och rädda prinsessan i slottet. Prinsesslekplatsen i Helsingborg är verkligen en lekplats som kastar er in i sagornas värld. En lekplats med oändlig variation och det finns något för hela familjen, stora som små.

Lekplatsen Prinsessor & Drakar i Helsingborg

Prinsesslekplatsen ligger en liten bit ifrån Helsingborgs centrum men ni tar er enkelt dit med buss nummer 1 eller 7 mot Dalhem, där ni sedan hoppar av vid ica maxi. Lekplatsen ligger sedan endast en liten promenad därifrån.

Adressen är: Rökullagatan 8D Helsingborg, (slår ni in detta på er gps så kommer ni hitta enkelt)

Se även kartan längre ner

Vi är 2 vuxna och 2 barn som besöker lekplatsen, barnen är 5 respektive 6 år. Barnen älskar att besöka prinsesslekplatsen då det finns något som passar dem båda. Att leka i draken och att ta sig ner från den långa rutschkanan är några av favoriterna.

Det passar även utmärkt att ta med fika till lekplatsen då det finns gott om bänkar och bord i anslutning där det även finns parasoller för att skydda från sol eller regn. Närheten till maxi eller Lidl gör det enkelt för den som glömt fika att smita in och handla något.

Sammanfattningsvis rekommenderar vi absolut ett besök på prinsesslekplatsen, vem vill inte rädda en prinsessa från en ond drake? Det tror jag vilken riddare som helst hade ÄLSKAT!

 

Skriben och fotograf

Elin Olsson Lagerquist

Vill ni följa familjen så finns de på Instagram som Elin Olsson Lagerquist (@elinlagerquist) | Instagram

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Hitta hit

Prinsessor & Drakar Lekplats

Rökullagatan 8D