Hus 57 i Ängelholm – ett familjehotell

Att få sova på hotell med hela familjen är lyxigt och aldrig tidigare har jag varit på ett sådant barnvänligt hotell.

Centralt i Ängelholm hittar du Best Western Hus 57. Ett fantastiskt hotell som ligger nära det mesta och är perfekt för både barnfamiljen och det unga kärleksparet. 

Hus 57 i Ängelholm – ett familjehotell

Underbara faciliteter

Dessa faciliteter tycker vi är viktiga när vi letar hotell med våra barn:

  • Parkering på eller intill hotellet
  • Play lounge / lekrum
  • Barnvänlig frukost
  • Stort utbud på mat runt om hotellet

 

Vi blir extra glada om detta finns på hotellet:

  • Något att göra i närheten av hotellet
  • Pool på hotellet
  • Badkar på hotellrummet

 

Och vet ni vad, Hus 57 uppföljde våra önskemål!

Hus57_Ängelholm_4

När till allt

Ängelholms badhus endast 5 minuter bilfärd från hotellet. Efter många skratt och härliga bad tog vi oss till hotellet, där hittade vi snabbt en parkering precis runt hörnet vid hotellet. Vi blev varmt välkomnade av en glad receptionist som checkade in oss, barnen var spända på att se vårt rum.

Fint välkomnade 

Vi tog oss till hissen och klickade oss upp till fjärde våningen. Korridorerna har mysig belysning och man får en varm känsla. Pojkarna fick leta upp rummet och när vi öppnade dörren möts vi av ett supermysigt rum men en liten välkomstpresent med 2 drickor, chips och kexchoklad. Dessutom fanns det liten kompis man fick låna på detta rum. En hund som barnen blev väldigt glad för.

 

Det finns massor av restauranger i närheten, en handfull mitt över gatan men vi bestämde oss för att testa hotellets restaurang eftersom barnen var trötta och den var magisk! 

Vi fick fantastisk service och maten var helt underbar! Barnen åt friterad torsk och köttbullar.  Jag och Joel tog varsin hamburgare i olika storlekar. 

 

Hotellfrukost

Efter en skön natts sömn vaknade vi och gick ner till frukosten. Alla våra tallrikar såg olika ut, barnen hade mycket frukt och pannkakor medan jag åt frallor och frukt och Joel hade ägg och bacon. Även frukost var gudomlig och vi satt nog i 45minuter och njöt! 

Dags för Spa!

Hus57_Ängelholm_11

Efter frukosten gjorde jag och James oss redo för spa. James tyckte det var mysigt med det varma vattnet men också för att få egen tid. Vi fick tid att prata och leka lite i poolen när den var tom. 

 

Hus57_Ängelholm_10

Spa:et erbjöd relaxing room med sängar, en jacuzzi, bastu och vår favorit en grund varm pool.

Precis i anslutning till spat fanns det ett gym och play lounge där hela familje kunde spela pingis och ha en trevlig stund tillsammans!

Vi är verkligen nöjda med upplevelsen hos Hus 57. Det är ett fantastiskt hotell med ett bra läge! Servicen var på topp och vi kommer definitivt att rekommendera detta hotell till fler familjer. 

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

BW Plus Hus 57
Östergatan 57, 262 35 Ängelholm
Tel: +46 431 57 57 00
Email:info@hus57.se

Best Western Plus Hus 57

Östergatan 57