Åby Hotell – ett fantastiskt familjehotell

Vi tog en minnesvärd mini-semester till Best Western Åby Hotell från Vellinge, med hög musik och glatt humör! Efter nästan tre timmar bilresa med ett kort stopp på Mc Donalds kom vi fram till Åby. Vid ankomsten möttes vi av livliga hästtävlingar. Hästar och ryttare från hela landet skulle visa vem som var bäst på både hoppning och dressyr.
Vi checkade in och tog oss upp på 12 våningen och fick en fantastisk utsikt både av häst-tävlingen och staden.

Åby Hotell – ett fantastiskt familjehotell

Vårt hotellrum

Åby_hotell_familj_resa_göteborg_1

När vi kom in i vårt hotellrum blev vi mållösa av dess inredning och val av färger. Det var så fint – dubbelsäng, litet kök med kyl, spis och micro och en fin bäddsoffa och soffbord fanns i vårt stora familjerum. På soffbordet fanns en välkomstgåva med popcorn och godis och en oförglömlig dryck med smak av hallon och äpple.

Åby_hotell_familj_resa_göteborg_15

Barnen blev jätteglada och tyckte att rummet var jättefint och satte sig på varsin caféstol som fanns vid fönstret där de kunde kolla på hästarna och äta popcorn samtidigt som vi vuxna planerade vår vistelse.

Åby_hotell_familj_resa_göteborg_16

Bra med parkering

Hotellet erbjöd gott om parkeringsplatser och det var enkelt att hitta till hotellet. Inte långt ifrån, endast fem minuters gång, finns det ett badhus.Badhuset är mycket litet, så vill man gå in och bada bör man vara där en stund innan de öppnar så man får gå in och bada. Med spårvagnen till Göteborg hade vi enkelt till mig till nöjen som Liseberg och Ocean Bus.

Härlig Frukost

Frukosten imponerade oss med sitt breda utbud och vårt hotellrum var en perfekt kombination av mys och design med en fantastisk utsikt.

Enastående lobby

Hotellets lobby var kreativt inredd i tivoli/cirkus-tema och personalen erbjöd enastående service! Helt magisk!

Åby_hotell_familj_resa_göteborg_10

Sammanfattningsvis var vår vistelse på Best Western Åby Hotell en minnesvärd kombination av avkoppling och äventyr. Det var en underbar upplevelse som vi varmt rekommenderar. Självklart var det inte bara vi vuxna som tyckte detta var roligt, även barnen tyckte om vår lilla mini-semester.

Åby_hotell_familj_resa_göteborg_8

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

Bra att veta

icon

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00

icon

Barn

Barn 0-2 år bor utan extra kostnad och sover då i befintliga sängar. Spjälsäng går att förbokas mot en extra kostnad. Barn 3-15 år räknas som betalande gäster. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.

icon

Husdjur

Husdjur är välkomna i vissa rum mot en avgift på 200 sek/bokning och vistelse.

icon

Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.

Åby Hotel - Best Western Plus (Mölndal)

Åby Arenaväg 8b