Wallride – ett riktig actionäventyr för hela familjen

Nu ska ni få hänga med till actionpackat ställe, vi har fått ett tips om Wallride i Växjö.

Här ska det testas skatepark, trampoliner och så himla mycket mer. Spänn fast er och sätt på hjälmarna för här ska åkas.

Wallride – ett riktigt actionäventyr för hela familjen

Nu drar vi till Wallride

En lördagsmorgon begav vi oss alla 6 i familjen, som består av mamma Lina, pappa Lasse, vår äldsta dotter Tilda som är 15 år, och våra söner Anton, 11 år, Ture, 8 år och Olle 5 år, av till Wallride, en actionhall i Växjö. Vi var alla spända på vad de hade att erbjuda för olika aktiviteter eftersom de kan vara lite svårt att hitta platser och aktiviteter som passar alla åldrar på barnen.

Wallride har funnits i Växjö i ca 2 år. Här erbjuder de även olika kurser, kalas och olika event. De har öppet alla dagar i veckan och priset på vardagar är 179 kr för 2 timmar och 199 kr för en heldag. På helger och lov kostar 2 timmar 199 kr, 4 timmar 249 kr och heldag 299 kr. Det finns även möjlighet att köpa 10-kort och månadskort här.

Vi åkte från Kalmar som ligger cirka 10 mil från till Wallride. Det var lätt att hitta dit och det fanns jättemånga parkeringar utanför om man kommer med bil. Alla parkeringar var gratis. På Wallride finns endast lättare förtäring så om man vill ha lite mer lagad mat så finns det många restauranger i närheten av Wallride.

Låt äventyret börja

Vi kom dit kl.10 när de öppnar hallen. De första två timmarna är främst vigda till de lite yngre barnen och nybörjarna och sen därefter är det mer öppet för alla över 6 år och de som har lite mer erfarenhet av de olika aktiviteterna. Det passade oss perfekt att vara där på förmiddagen, eftersom det var lite lugnare då och vi kunde få en bra introduktion av hela hallen.

 

När vi kom dit möttes vi av proffsig och serviceinriktad personal med stort fokus på oss. Vi kände oss jättevälkomna och första intrycket kändes toppenbra. Vi började med att använda deras omklädningsrum och klädde om till träningskläder. Efter det fick vi en rundtur i hallen och en genomgång av alla aktiviteter som de hade där. Här kan man både ta med egen utrustning eller hyra utrustning av Wallride, 99 kr/person och då ingår kickbikes, skateboards, klätterskor och skydd.

Trampolinerna hägrar

Efter rundturen fick barnen bestämma vad vi skulle börja med att testa. Alla var överens om att de ville börja med att testa trampolinparken och här fanns både airtrack, trampoliner och airbag. Vi fick särskilda strumpor att ha på oss där.  Här fick vi hjälp och instruktioner och tips på hur man kan göra. Denna avdelning passade oss alla, det fanns något för alla åldrar och man kunde anpassa alla saker för att det skulle passa ålder och skicklighet. Barnen hade så kul här.

Nu hoppar vi på kickbiken

Efter trampolinparken valde barnen att testa på kickbikes i skateparken. Då skulle man ha på sig ett par vanliga gympaskor för inomhusbruk. Vår minsta 5 åring tyckte det var ganska svårt men fick hjälp av en instruktör som åkte runt med honom och hjälpte honom med balansen. Toppenbra service och personal och ett stort fokus på barnen. Alla barnen vågade testa att åka i olika backar i skateparken och det fanns olika nivåer på alla delar där så det gick att anpassa till sin egen förmåga.

Efter trampoliner och kickbikes började barnen bli lite trötta så vi fick ta ett litet mellanmål så att energin skulle hålla i sig lite till. Efter det begav vi oss till klätterdelen och här fick vi ett par särskilda klätterskor att ha på sig. Olle som är 5 år tyckte det var för svårt men de andra barnen klarade det bra och det fanns tjocka mattor på golvet om man skulle ramla ned och klätterväggarna var inte så höga. På denna avdelning stannade vi kortast tid, vet inte om det var tröttheten som slog till eller något annat som drog för de ville tillbaka till trampolinparken igen. Så det var i trampolinparken vi avslutade på vår dag på Wallride.

Sammanfattning

När jag frågar barnen om vad de tyckte bäst om på Wallride så var det ett samstämmigt svar från alla barnen och det var trampolinparken. Vi ger Wallride högsta betyg på variation av aktiviteter och svårighetsgrader och även högsta betyg på den serviceinriktade och kunniga personalen. Även vi vuxna var supernöjda med dagen och kunde vara delaktiga i alla aktiviteter med barnen. En toppendag!!!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

info@wallride.se

073-5871747

Arabygatan 13
Växjö, Sverige

Wallride

Arabygatan 13