Snövit The Musical – vilket lyckopiller

Nu har det blivit dags att få besöka en musikal igen, efter pandemin ska vi äntligen få uppleva underhållning live igen.

Vi beger oss till Göta Lejon för att se Snövit The Musical som sätts upp av Dröse och Norberg.

Häng med när vi tar oss in i sagorna värld så sitt ner i salongen när vi följer med Towe och dotter på Snövit the Musical.

Snövit The Musical på Göta Lejon

Äntligen dags för musikal

Efter en tid med alldeles för lite konserter, teater och musikaler så var det äntligen dags att besöka Göta Lejon i Stockholm för en musikalupplevelse igen. Jag föredrar familjemusikaler framför vuxenmusikaler och jag har besökt en hel del med båda mina barn.

 

Snövit the Musical spelas runt om I hela Sverige just nu och passar alla över 3 år.

Jag och min dotter på 7 år älskade den här musikalen från början till slut. Grym musik så man inte kunde sitta still, interaktion mellan skådespelare och publik, rolig med underfundig humor för barn och vuxna och snygga kostymer.

Snövit the Musical

Storyn är den klassiska sagan om Snövit som jagas ut i skogen av sin elaka styvmor som vill vara vackrast av alla. Snövit tar skydd hos sju märkliga figurer som låter henne bo i sitt hus mot att Snövit sköter hem och hushåll som ett proffs. Självklart finns också det giftiga äpplet med och en prins som spelas av ingen mindre än Yohio. De sju figurerna i skogen hade kanske de roligaste maskerna och kläderna jag sett i en barnmusikal, kuddar som extra rumpor, hårrullar utan hår, skor i megastorlek och näsor i trippelstorlek.

 

Teatern var fullsatt och jag tror varenda person där inne från barn till morföräldrar och föräldrar njöt de dryga 2 timmarna som föreställningen höll på. Detta är Snövit i ny tappning med riktigt bra och fartfylld musik (och underbara ballader), roligare dialog än i en sagobok och snygga digitala lösningar som den stora spegeln med en talande mun. Spännande, roliga och även sorglig i sina partier. Ett tips är att hela musikalen har en egen spellista på Spotify som gått varm hemma hos oss sedan vårt musikalbesök.

Vilket avslut 

Efter föreställningen fick man träffa flera skådespelare i foajén för att ta bild och säga hej – det var riktigt populärt kan jag säga.

 

Dröse & Norberg som satt upp denna musikal är riktiga proffs och de hade verkligen tänk på varenda detalj – jag längtar till deras nästa musikal Djungelboken kommer ut 2023

 

Denna artikel är skriven av Towe Ahlin

Ni kan läsa mer om henne på www.comeflywithme.se där hon flitigt bloggar om resor och annat kul.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

Sverigeturné

26/11 2022 GÄVLE – Gävle Konserthus
27/11 2022 VÄSTERÅS – Västerås Konserthus
04/12 2022 JÖNKÖPING – Jönköping Konserthus
18/12 2022 STOCKHOLM – Göta Lejon
27/12 2022 STOCKHOLM – Göta Lejon
28/12 2022 STOCKHOLM – Göta Lejon
29/12 2022 STOCKHOLM – Göta Lejon
06/1 2023 STOCKHOLM – Göta Lejon
07/1 2023 ÖREBRO – Conventum Kongress
14/1 2023 KARLSTAD – CCC, Karlstad
15/1 2023 UPPSALA – Fyrishov
21/1 2023 HALMSTAD – Halmstad teater
22/1 2023 VÄXJÖ – Växjö Konserthus
28/1 2023 HELSINGBORG – Konserthus
29/1 2023 MALMÖ – Malmö Konserthus

Generella Frågor

info@drosenorberg.se

Biljett Frågor:

biljett@drosenorberg.se

Göta Lejon

Götgatan 55