Gamla Stans Guide App

SPÖKVANDRING FÖR BARN & VUXNA I GAMLA STAN

”Vågar du följa på en tidsresa till ett Stockholm, flera hundra år tillbaka i tiden, och in i de fuktiga, mörka gränderna i Gamla stan…

Du möter gengångare ur historien och får vara med om hårresande händelser – vad var det egentligen som hände?

Kan det vara så att verkligheten ibland är mer förskräcklig än fantasin…”

Detta blir vi lovade när vi beger oss till deras hemsida, nyfikna och lite rädda laddar vi ner appen och tar oss till gamla stan i Stockholm genom Towe och sina barn.

Gamla Stans guideapp

Du får följa med agenterna Callux och Aurora på en spännande tidsresa genom Gamla Stan.Turen är ca 2 km med 12 olika stopp där du får lyssna på olika äventyr och hemligheter. Du kan göra turen när helst du vill och i vilket väder som helst, du följer med på en karta i appen, lägg till en fikapaus när du behöver och dessutom innehåller den rolig frågesport för hela familjen. Jag som bor i Stockholm och besökt Gamla Stan väldigt många gånger lärde mig fortfarande nya och spännande saker och det gjorde även mina två barn som är 12 och 7 år.

Denna app är skapad av Malva och Astor Cederlund (17 och 14 år gamla). Deras mormor och morfar bodde en tid i Gamla Stan där de fick höra många historier om denna stadsdel och ville sedan att fler skulle få ta del av den. Målet med appen är att du som användare ska känna som du har tagit en tidsmaskin till Gamla Stan och det har de lyckats med. Extra roligt är det att de själva pratar under spökvandringen. Tummen upp till denna app, ladda genast hem den inför din nästa resa till huvudstaden.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.