Förtrollat läslov på Junibacken

Läslov på Junibacken bjuder på höstlek i Sveriges största Muminlekplats, teater alla dagar, spännande spökjakt och en ny utställning med en magisk hatt. Och så blir det läskigt god glass till alla barn som kommer utklädda. Välkommen till ett förtrollat höstlov på Junibacken!

Förtrollat läslov på Junibacken

Junibacken_barnsemester_hostlov_1
© Moomin Characters™

Den magiska hatten

Den 14 oktober invigs vår nya utställning Den magiska hatten. Skapa din egen bokstav och lägg i Trollkarlens hatt. Tillsammans skapar vi bokstavsmagi!

Glass till alla utklädda barn!

Mellan 29 oktober och 6 november får alla barn som kommer utklädda en glass, ett äpple eller varför inte både och. Här finns plats för mardrömslika spindlar, gulliga monster och snabba enhörningar.

Spökjakt i huset

Kan du hitta spökena som gömmer sig på Junibacken? Spökjakten pågår runt om i huset (14/10-6/11). Välkommen!

Skinn Skerping … och mer teater

Under läslovet spelas föreställningen Skinn Skerping – hemskast av alla spöken i Småland. Det är en ryslig föreställning för barn från 5 år, baserad på Astrid Lindgrens novell med samma titel.

Den populära föreställningen Pippi flyttar in spelas alla dagar under höstlovet (29/10-6/11). Information om resten av höstlovets teaterföreställningar hittar du i vårt kalendarium.

Du behöver ha biljett till alla våra teaterföreställningar. Vi rekommenderar att du förbokar i samband med köp av entrébiljett.

Inget läslov utan böcker

Junibackens bokhandel har valt ut de bästa spökberättelserna för barn och deras vuxna. Här finns såväl snälla spökhistorier som riktiga nagelbitare.

© Moomin Characters™

 

 

 

 

 

 

 

Här kan ni boka ert besök och dessutom hitta mer kul på Junibacken – läs mer här

5,0
Betyg 5 av 5
5 av 5 stjärnor (baserat på 1 recension)
Utmärkt100%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%