Sunne Ski & Bike

Cykeläventyr för hela familjen.

I vår Bike Park kommer du trivas oavsett tidigare erfarenhet från utförscykling eller downhill.

Downhill kan låta lite avskräckande, liftburen cykling eller utförscykling som det också kallas beskriver aktiviteten på ett bättre sätt. Utförscykling är precis som utförsåkning, man väljer bana efter sin förmåga och svårighetsgraden på lederna följer samma gradering som på skidbackar, där grön är det lättaste och svart den svåraste.

Cykellederna i Sunne passar både nybörjare och de som söker riktiga utmaningar. Utförsåkning på cykel är, precis som skidåkning, en perfekt familjeaktivitet.

Sunne Bike Park har både maskingrävda breda banor samt smalare handgrävda leder.

Med totalt ca 10 leder i olika svårighetsgrad väljer du den led som passar dig och din förmåga bäst, sedan kan du på ett enkelt sett höja svårighetsgraden och farten.
Till toppen tar du dig enkelt och bekvämt med stolliften.

I övningsområdet tränar du dina färdigheter på ett tryggt och roligt sätt och gör dig redo för nya utmaningar.

Längs ner i backen ligger ett övningsområde med två lätta banor för barn samt en pumptrack. Dessa når du utan att använda liften.

Hos Sunne Ski & Bike finns de bekvämligheter och service du behöver för ett lyckat cykeläventyr. Restaurang, campingplatser, vandrarhem, toppstuga, grillplatser, shop, cykeluthyrning och cykelservice.

Vid ett besök hos Sunne Ski & Bike har du ett brett utbud av boenden att välja mellan i närområdet. Allt från vandrarhem eller camping precis vid backen till genuin herrgård eller hotell med spa. Flera av dessa erbjuder förmånliga paketlösningar med boende, mat och BikePass.

Finnfallet som berget heter ligger vackert beläget i det Värmländska landskapet och från toppen har du en storslagen utsikt över sjön Fryken. Sunne som bara ligger 10 minuters bilfärd från backen blomstrar verkligen på sommaren. Så efter cyklingen behöver du inte sitta sysslolös, här finns massor av roliga aktiviteter och sevärdheter att ägna sig åt efter en dag på berget.

 

För mer information, bokning och aktuella erbjudanden besök sunneskibike.se

Boka i förväg och hitta hit

Sunne Ski & Bike

Hån 67
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.