PÅSK MED BAMSE PÅ KOLMÅRDEN

Den 1 april slår Kolmården upp sina portar och inleder säsongen med ett storslaget påskfirande med Bamse och hans vänner. Under 15 dagar fylls parken med påskdekorationer och aktiviteter för hela familjen. Utöver spännande djurmöten och pirriga karuseller får man träffa häxorna i Häxköping, möta påskharen i Trädgårdslandet och besöka den läckra Godisstigen. Dessutom är det premiär för den nya föreställningen ”Bamse och den kluriga uppfinnartävlingen”. 

PÅSK MED BAMSE PÅ KOLMÅRDEN

ALLT DET HÄR KAN DU UPPLEVA UNDER PÅSK MED BAMSE PÅ KOLMÅRDEN

 

Bamse och den kluriga uppfinnartävlingen

– en helt ny Bamseföreställning som sätts upp på teaterscenen i Bamses Värld. Krösus Sork utlyser en stor uppfinnartävling. Lille-Skutt tycker att Skalman ska vara med, han är ju så smart och klurig! Vännerna bestämmer sig för att delta i tävlingen, men vad ska Krösus Sork egentligen ha uppfinningen till?

Besök häxorna i Häxköping

– i Häxköping har häxorna mellanlandat i hundratals år på sin väg till Blåkulla. I den lilla handelsstaden finns allt som en häxa kan behöva; kvastservice, skönhetssalong, hattaffär, trolldrycksbutik och mycket mer.

Trädgårdslandet

– lekplatsen Kulmården har förvandlats till ett trädgårdsland med jättemorötter och massor av vårblommor! Här kan du träffa den skojiga påskharen och leka loss i en underbar sagolik vårvärld.

Godisstigen

– vandra längst den lekfulla godisstigen där det finns en klurig uppgift att lösa. Vem vet, du kanske får något smarrigt om du klarar det?

Bamses Värld

– här kan du se den nya Bamseföreställningen, träffa Bamse och hans vänner, äta Farmors köttbullar och åka alla Bamses pirriga karuseller.

Djurparken

– hela djurparken är öppen med fler än 60 arter på en utomhusyta stor som ungefär 214 fotbollsplaner (150 hektar).

Delfinföreställningen Hope

– följ med på en resa över jorden, från haven och de vidsträckta glaciärerna till savannerna och de allra högsta bergstopparna. Delfinföreställningen Hope är en unik upplevelse med starkt budskap som väcker glädje, hopp och engagemang för vår planets vilda djur.

Wildfire

– upplev en av världens bästa berg- och dalbanor! Längdgräns 120 cm.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%