Kneippbyn – barnsemester på Gotland

SOMMAR & VATTENLAND

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Med över 25 aktiviteter, träffa Pippi på Sommarland, hopp och lek duggar skratten tätt till doften av sockervadd och nypoppade popcorn.

På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit!

Kneippbyn – barnsemester på Gotland

Kneippbyns Sommarland

kneippbyn_barnsemester_sommarlandMed Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Fler än 25 aktiviteter för stora som små väntar på dig! Träffa Pippi på Sommarland och se Gotlands mest populära teater: Pippiteatern tolkad av länsteatern på Gotland. Hopp och lek, massor av skratt och den härliga doften av spunnet socker och nypoppade popcorn skapar en unik känsla. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Piratfallet, vårt eget fritt fall och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer.
2023 presenterar vi nyheterna Kalkracet och Sportutmaningen. Den förstnämnda är en berg- och dalbana för hela familjen. I Sportutmaningen får familjen chansen att tävla i vem som är mest sportig.

 

 

 

 

 

Kneippbyns Vattenland

kneippbyn_barnsemester_vattenlandPå Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%