Ett paradis för barnen med Lion Alpin

Hotel Planai

I Schladming finns allt inom gångavstånd. Schladmings skidområde är spännande, modernt och varierande. 167 km pist över fyra sammanhängande berg gör att du slipper skidbussen under din skidsemester. Schladming har flera gånger utsetts till Europas bästa skidområde, med skidåkning för alla åldrar.

Ett boende med bättre läge än Hotel Planai är svårt att hitta, med endast 10 meter till huvudliften. Barnpriser för barn och ungdomar upp till 18 år gör att boendet passar perfekt för familjer med äldre barn.

Hotellet

Hotel Planai är Lion Alpins egna hotell. Ett boende med fantastiskt läge. Hotel Planai är granne med liften, med oslagbara 10 meter till liften som tar dig direkt upp i Schladmings fantastiska skidsystem. Ett boende med fantastiskt läge, modern restaurang, mysig bar och internationell atmosfär. Det gör att hotellet passar bra för par, större grupper och familjer.

På Hotel Planai är det extra fokus på familjer, med barnpriser för barn och ungdomar upp till 18 år. Det gör att boendet passar perfekt för familjer med äldre barn. Skiduthyrningen ligger precis bredvid hotellet och mataffär finns en trappa ner.

Schladmings trevliga gågata och centrum ligger endast 100 meter från hotellet, där hittar du ett stort utbud av butiker och caféer. Europas största afterski ställe ligger nära hotellet, Hohenhaus Tenne, med tre våningar som rymmer 3000 gäster. Här har du med andra ord allt som behövs för en lyckad skidsemester inom bekvämt avstånd.

Moderna rum med balkong

Hotellet erbjuder dubbelrum med möjlighet till extra bäddar, familjerum och rum med connecting door. Samtliga rum är utrustade med dusch, toalett, hårfön, TV, safety box. Alla rum har antingen balkong eller terrass.

Se hur rummen ser ut.

Ungdomsklubb

På Hotel Planai har vi ungdomsklubben Snow Zone, för ungdomar mellan 13-18 år. Här ordnar våra guider massor med aktiviteter med fokus på skidåkning och att ha roligt tillsammans med andra tonåringar.

Läs mer om ungdomsklubben och se aktivitetsöversikten.

Barnpriser till och med 18 år

Hotel Planai passar perfekt för er som reser till alperna med småbarn och lite äldre barn. Här erbjuder vi barnpris för alla upp till och med 18 år, vilket gör Hotel Planai till ett mycket prisvärt alternativ för familjer med såväl yngre som äldre barn.

För att kunna ta del av barnpriset krävs det minst två fullbetalande personer i rummet. Barnpriser på Hotel Planai går ej att kombinera med övriga rabatter.

Österrikiskt kök med internationell känsla

Boendet inkluderar en välsorterad frukostbuffé samt en middagsmeny som består av förrättsbuffé, salladsbuffé, valbar huvudrätt (välj vegetarisk, fisk eller kött) eller buffé, samt efterrättsbuffé. Till barnen erbjuds egen barnmeny om så önskas. Middagen serveras under två sittningar (18.00-19.30 eller 20.00-21.30), du väljer tid när du gör din bokning.

Varje eftermiddag kl. 15.30-16.30 serveras det gratis kaffe och kaka i restaurangen.

Wellness

Det finns ett mindre wellnessområde på högsta våningen där du kan slappna av i bastun med en fantastisk panoramautsikt över bergen. Badrockar finns att låna mot en kostnad. Obs! Bubblepoolen i hotellfilmen finns ej kvar längre.

Wellnessområdet är öppet mellan kl 15.00 – 20.00.

Internet

Det finns gratis trådlöst Internet på hotellet. Kvalitén och hastigheten på nätet kan variera från rum till rum och beroende på antal användare. Man kan därför inte förvänta sig att det finns möjlighet att streama, spela eller ladda ner stora filer.

Parkering

Hotel Planai har ett stort parkeringsgarage för gäster som kommer med bil. Det kostar 8 Euro/dag eller 45 Euro/vecka. Observera att maxhöjden på garaget är 2,10 meter. Önskar du förboka plats ber vi dig kontakta oss på telefon.

Bra att veta

Skidkällare med pjäxtork, finns i botten av hotellet.

Mindre aktivitetsrum för barn, finns på hotellet.

Boka i förväg och hitta hit

Information och bokning Lion Alpin

Hotel Planaihof

Planaistraße 54
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *