Ramsvik stugby och camping

Vi bodde på Ramsvik stugby och camping under Järv äventyret. Vi bodde i en av deras sjöbodstugor i Bohuslänsk stil med fem bäddar. Stugan passade oss utmärkt med ett litet kök, badrum och en liten altan att sitta på och njuta av eftermiddagssolen.  I stugan fanns ett mysigt litet sovloft där vi sov gott. Stugorna var enkla men hade alla bekvämligheter som man kunde behöva under vår vistelse. I stugbyn fanns en bemannad reception, en butik, ett litet spelrum där barnen kunde spela flipperspel, volleyboll, boule, basket och bordtennis.

Ramsvik stugby och camping

Hundra meter bort från stugorna låg havet och en fin sandstrand som är långgrund. Precis intill fanns en fin liten lekplats där barnen gärna höll till vid och skaffade sig snabbt nya kompisar att leka med. Ett stenkast därifrån så fanns en egen lite brygga där flera av barnen höll till och fångade krabbor. Stugbyn har även en bastu nere vid havet som är uppvärmd varje kväll och för den som är sugen på ett dopp i det blå fanns även en brygga att ta sats ifrån.

Ramsvik_stugby_bohuslän_12Det vi tyckte var ett stort plus var deras egen restaurang.  Där serverades fantastiskt god mat med lokala råvaror och en barnmeny som barnen tyckte om. Där kunde vi sitta bra länge då restaurangen bjöd på en fantastisk havsutsikt. Ett tips är att restaurangen har flera rätter som de kan packa ned för att ta med till stranden eller klipporna. Frukosten var också mycket bra.

Hela familjen upplevde Ramsviks stugby som ett familjevänligt boende. En magisk natur och en trevlig och hjälpsam personal. Vi kommer gärna komma tillbaka under sommaren igen för sol och bad. En riktig skärgårdsidyll för både stora som små.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

Kör på E6. Tag av mot Smögen (avfart nr 101, ca 10 mil norr om Göteborg). Följ alla skyltar mot Smögen. När ni har 7 km kvar till Smögen, tag av höger mot Ramsvik. Kör över bron, tag höger efter bron. Efter ca 2 km ligger Ramsvik Stugby & Camping på höger sida.

Telefon: 0523-503 03

E-post: info@ramsvik.nu

Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvik Stugby & Camping