Magi i det fria med Tobbe Trollkarl

Nu är det dags för en helt magisk föreställning.

Vi ska åter igen gå och titta på när underhållaren och magikern Tobbe Trollkarl underhåller.

Vi har med oss skyhöga förväntningar efter förra showen som vi gillade skarpt. Lever han upp till samma nivå denna gång må tro.

Läs vidare så får du se….

Magi i det fria med Tobbe Trollkarl

Den lilla testfamiljen bestående av mamma Emma och Axel, 5 år, har fått det magiska nöjet att besöka ”Magi i det fria” med Tobbe Trollkarl.

Föreställningen kunde inte komma lägligare. I flera veckor har sonen pratat om att han ska bli trollkarl när han blir stor. När så möjligheten till ett besök hos Tobbe Trollkarl och hans familjeshow dök upp kändes det som en chans för bra att missa. Barnet studsade upp och ner av glädje när han fick höra talas om det stundande äventyret och kom hem från förskolan dagen efter och hade tillverkat både en egen trollstav och en kortlek på förskolan. Han var nu redo.

Solen strålar från en klarblå himmel. Picknickkorgen är packad till bristningsgränsen med frukt, snacks, dricka och solkräm. Med stor förväntan startar vi vår skattjakt på väg mot skatten – en förtrollande show.

Föreställningen är just nu ute på turné med en ny show efter förra årets succé. Vi besökte Tobbe när han var i Västerås och den exakta platsen för föreställningen hålls hemlig fram till dagen innan showen. Då fick vi en länk till platsen där skattjakten skulle gå av stapeln. Inför varje föreställning är det en promenad under vilken det finns ett antal platser där det går att besvara en digital fråga. Promenaden sker i lätt terräng men är inte alltid på helt plan mark utan kan innebära att gå över bland annat gräs/ängsmark. Detta är ett smart sätt att bygga upp en förväntning hos publiken men det erbjuds även en möjlighet att hoppa över det här momentet och i stället ta del av koordinaterna till stället där själva showen kommer äga rum.

När skattjakten var över och anlänt till platsen för föreställningen hälsades vi alla personligen välkomna av Tobbe själv och vi fick slå oss ner i gräset och äta vår medhavda matsäck i avvaktan på att föreställningen skulle starta.

Själva showen håller på en timme och är minst sagt underhållande. Det bjuds på många tricks och en hel del tips. Det är högt och lågt, flamsigt och tramsigt och uppfyller både mammans och barnets höga förväntningar. Som bonus lär Tobbe ut ett trolleritrick som barnen kan gå hem och öva på. Det ges även möjlighet att för 100 kr köpa en liten trollerilåda vilken redan har underhållit den lilla trollkarlen här hemma i många timmar.

Det var en mycket nöjd liten gosse som efter föreställningen både fick Tobbes autograf, möjlighet till att fotograferas tillsammans med honom och fick passa på att viska lite egna trolleritipps till Tobbe.

Den här lilla testfamiljen kan varmt rekommendera att ta chansen att göra ett besök på ”Magi i det fria” om och när Tobbe Trollkarl kommer till en plats nära dig. Det kommer bli magiskt.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Boka i förväg och hitta hit

ALLA frågor om turnédatum/shower/biljetter besvaras endast på biljetter@tobbetrollkarl.com

Vill du komma i direkt kontakt med Tobbe så gå in på www.facebook.com/tobbetrollkarl och skicka ett meddelande!

Showen sätts upp runt om i landet, använd boka knappen nedan för att hitta din stad och rätt show för dig.

Västerås