Where The Wild River Runs

Roger och hans fru Janneke hälsar dig varmt välkommen till Where The Wild River Runs.

Vi är en liten familj med två söner, Silas och Elis. Vi bor på en liten gård i skogen vid Lögdeälven. Båda älskar vi att fiska och vistas ute i naturen och delar gärna nöjet med våra gäster.  För ett antal år sedan fick vi chansen att köpa en fantastisk stor gård med strand vid älven med anor som går långt tillbaka till 1600 talet.  Stora Huset som vi har restaurerat till våran Lodge med 5 rum och plats för 10 till 12 personen.  På gården har vi får med lamm, hästar, höns och kaniner som hjälper oss med att underhålla landskapet.

Roger är en erfaren jakt- och fiskeguide och Janneke är utbildad massageterapeut och sjuksköterska.

Både är vi även certifierade svampplockare.

 

Året runt har vi en stor mängd aktiviteter och all inklusive-paket där du inte behöver oroa dig för någonting. Men du kan också boka en enstaka aktivitet eller en halv- eller heldagsguidning i naturen för spännande äventyrar, att lära och uppleva med en professionell guide.

På gården finns det möjlighet för barnen att hjälpa till med alla sysslor, att umgås med djuren och lära sig hur man tar hand om djuren.

Vi anordnar olika typer av vandringar och upplevelseturer och vi anordnar workshops för alla åldrar

Lära sig att fiska eller flugfiska, bäversafari på fot eller i vår spännande gummi flotte. Lära sig allt om att leta spår av alla vilda djur som finns här i skogen. Det går även att boka ett väldigt spännande äventyr med flotten en hel dag på älven, eventuellt med vildmarks övernattning i tält. Lära sig att laga mat över öppen eld och hitta all material i skogen som behövs för att göra upp en eld och hålla igång den.

På vintern erbjuder vi aktiviteter som snöskoräventyr längs älven, isfiske på en hemlig sjö djup i skogen. Åka bob i spännande backar och skidturer med eventuellt släde för dom minsta barn.

Allt vi gör är med djup respekt för naturen och utan att lämna mer än fotspår efter oss. Vi tycker att det är väldigt viktigt att lära ut till barn så att alla kan njuta av det naturen ger oss, även i framtiden.

Boka i förväg och hitta hit

Roger Nilsson

Lögdeånäset 36

91492 Lögdeå

Address: Hyngelsböle 113, 91 491 Nordmaling

Phone: +46739353029 | +46738209366

Info@wherethewildriverruns.com

Business Hours: Mon-Fri: 8am-6:30pm, Sat-Sun: 9am-2pm

Nordmaling

I närheten av

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.