Tomten kommer även till Alperna under julen!

Det är något speciellt med att fira en vit jul och en skidsemester i Alperna garanterar dig detta. Tänk dig en julsemester utan julstök och måsten. Undvik julruschen genom att ge familjen en storslagen upplevelse i julklapp. I Alperna kan du njuta av dukade bord, mysig stämning och skidåkning i världsklass.

 

 

..

Under julveckan händer det alltid lite extra roliga aktiviteter. Våra guider ordnar massor med juliga aktiviteter. I Wagrain förbereder till exempel guiderna en mysig julpicknick för hela familjen. Det dukas upp god mat och dryck, samtidigt som ni kan njuta av en fantastisk utsikt över de snötäckta bergen. I Schladming ordnas det julkälkåkning, självklart i kombination med mat och dryck. Kälkåkning är en populär och fartfylld vinteraktivitet i Österrike. Det blir en julsemester ni sent glömmer.

Reser ni med barn behöver ni inte oroa er för att missa tomten. Bokar ni ett av Lion Alpins egna hotell kan ni vara säkra på att tomten kommer på besök. Här firar vi julafton med skandinaviska jultraditioner och skandinaviskt julbord. Alla är välkomna att delta, både stora och små. Ni får alltså hela paketet när ni firar jul i Alperna tillsammans med Lion Alpin.

Boka i förväg och hitta hit

Schladming

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.