Malmö Arena Hotell

Ett perfekt boende för familjen på bästa läge i Malmö Hyllie.
Malmö Arena Hotell är Malmös näst största hotell, men har trots sin storlek lyckats behålla en familjär känslan för gästerna.

Malmö Arena Hotell

Hotellet ligger i stadsdelen Hyllie i Malmö. Det finns både garage i anslutning till hotellet, och många parkeringsmöjligheter runtomkring.
Att åka kollektivt går också väldigt bra med flertalet busslinjer som passerar.

Det finns rum i olika prisnivåer men ca pris för 1 natt för en familj med 2 vuxna och 2 barn är 1500 :-

På Malmö Arena Hotell fick familjen ett varmt välkomnande.
Rummen är fräscha och ljusa, och bra anpassade med rymliga våningssängar och dubbelsäng. När man vilat upp sig kan man leka mer i hotellets lekrum som är lekfullt inrett efter Funnys Äventyr.
I restaurangen Nilssons Restaurang & Bar kan man äta god lunch eller middag, eller varför inte ta hissen upp till våning 16.
Här finns hotellets Skybar, 85 meter över havet med stora panoramafönster som ger en fantastisk utsikt. Här kan man ta något gott att dricka eller njuta av en god pizza och andra enkla maträtter.
Frukostbuffén är också fantastisk, där man kan äta sig mätt och sitta länge. Här blev barnens favorit de egengjorda våfflorna.

Hotellet ligger bara ett stenkast ifrån shoppingcentret Emporia där det finns ett stort utbud butiker och restauranger.

Att bo på Malmö Arena Hotell med familjen är otroligt smidigt. Lätt packning då man egentligen klarar sig alldeles perfekt med ombyte och tandborste. Det är nära till mycket och har fräscha och generösa ytor.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.

Best Western Malmö Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12