Kroppefjäll B&B

Bland Dalslands socknar och tallskog ligger Kroppefjäll B&B, där man bor i en fantastisk miljö med naturen och lekplats precis utanför dörren.
Till Kroppefjälls Bed & Breakfast tar man sig smidigt med bil, och körtiden är ungefär 2 timmars bilfärd från Göteborg, och kör du från norr är det samma avstånd från Karlstad.

Här får man chans till att upptäcka Sveriges fina natur på nära håll, och kläder efter väder är att föredra.
Utforska Doktor Saedéns runda, en vandringsslinga på ca 2,7 km, med både tipspromenad och stora, häftiga monument utefter vägen. Detta passar verkligen hela familjen, och har man barn med extra korta ben rekommenderas bärsele eller bärstol i stället för vagn.

 

 

 

 

 

 

Under sommardagarna finns det en sjö i området att bada i, och även en större sjö några km bort med stor gräsplan att fika/luncha på.
Både frukost, lunch och middag ingår i deras Familje – paket, och alla måltider går lika bra att äta och tillaga inne i matsal/gästkök som ute i naturen i deras grillkåtor med fina eldstäder.

Bara 20 minuters promenad ifrån Kroppefjälls B&B ligger det lilla samhället Dals Rostock. Här hittar ni ett mysigt café med lummig natur runtom, lokalbutiken Byxfickan och Stationshuset.


Stationshuset är byggt i 1:2 skala och står på samma plats som originalbyggnaden. En perfekt liten lekplats för barnen där de kan göra alltifrån att sälja biljetter till att fixa fika i köket, allt i deras egen storlek.

Har man mer tid att fördriva, eller om vädret inte är det bästa, ligger orten Mellerud 10 min körtid därifrån. Här kan ni besöka både badhus, lekland och bowling.

Bokar man Familjepaketet ingår 2 nätter med frukost, lunch och middag. Deras fina familjerum är utrustade med alltifrån 3-5 bäddar kostar från 5495:-.

Har ni hund? Den är lika välkommen som ni. Förutom att hänga med på vandring och härliga promenadspår så finns det även Nose Work – träning att vara med på.

Boka i förväg och hitta hit

Telefon: 0530-413 00 (8.00-18.00)
Mailinfo@kroppefjall.com

Adress: Kroppefjäll 2, 464 50 Dals Rostock

Instagram@kroppefjallbb
FacebookKroppefjäll B&B

Kroppefjäll B&B

Kroppefjäll 2
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.