Glamping i hagen på Karlsagård

Vi återvände nyligen från vår oförglömliga vistelse på Karlsagårds Glamping, och jag måste säga att det var helt enastående. Platsen erbjöd en perfekt kombination av lyx och natur, vilket gjorde det till en drömlik upplevelse för hela familjen.

Glamping i hagen på Karlsagård

Först och främst måste jag nämna den fantastiska frukosten. Den var inte bara läcker, utan blev också levererad direkt till vårt tält. Att vakna upp till doften av nybryggt kaffe och färska frukostprodukter var verkligen en perfekt start på dagen.

Karlsagårds Glamping hade också fördelen av att vara omgiven av en mängd fantastiska sevärdheter och aktiviteter. För de äventyrslystna finns det möjlighet till vandring och cykling i den vackra omgivande naturen. Stranden är också lättillgänglig för dem som vill njuta av solen och havet.

För djurälskare som oss var gården en riktig pärla. Minigrisen Chell stal verkligen våra hjärtan, och barnen var överlyckliga över att få interagera med honom och de andra djuren. Det var verkligen svårt att lämna dem bakom sig när vi åkte därifrån. Jag kan fortfarande höra barnens röster som säger: ”Jag vill också ha en gris hemma!” och ”Detta är livet, visst pappa?”

Utöver glampingupplevelsen har värdinnan även en gårdsbutik med väl utvalda produkter. Det var en underbar överraskning att kunna köpa lokalt producerade produkter och handgjorda souvenirer direkt på plats.
För att ytterligare förhöja upplevelsen erbjuder värdinnan även KPT, massage och andra behandlingar för välmåendet. Det är fantastiskt att kunna unna sig lite extra avkoppling och ta hand om sina kroppar och sinnen under vistelsen.

Sammanfattningsvis var vår vistelse på Karlsagårds Glamping en minnesvärd och underbar upplevelse. Vi kände oss så väl omhändertagna av det fantastiska värdparet och njöt av varje stund på platsen. Det var en perfekt kombination av avkoppling, äventyr och välmående, och vi lämnade platsen med hjärtan fylld av glädje och tacksamhet.

Om du letar efter en unik och inspirerande glampingupplevelse är Karlsagårds Glamping definitivt platsen att besöka. Ge dig själv och din familj den gåvan att skapa värdefulla minnen, njuta av livets enkla lyx och uppleva en spektakulär naturmiljö.

Skribent och foto

Sara Persson

Sara Persson (@persssonssara) | Instagram

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Det finns inga recensioner ännu. Bli den första som skriver en.