ExtremeZone Malmö

Här hittar du häftiga high performance-trampoliner, foampits, parkourbanor, 10 olika klätterväggar, ninjabanor samt en minisportarena och mycket mer.

Upplev VR som du aldrig upplevt det förut! De är först i norden med en unik Virtual Reality-arena där man kan spela upp till tre personer samtidigt på en yta om hela 100 kvm. Prova flera olika spel, till exempel ZombieZone som är en adrenalinpumpande Mixed Reality-upplevelse som använder det absolut senaste inom VR-teknologin. Mellan varven kan du fylla på med energi i vår restaurang eller ta en fika caféet.

Här kan man också fira de coolaste kalasen med sina kompisar. Hur kul skulle det inte vara att få gå på ett Mega-party eller ett Ninja-party? Missa heller inte att du kan boka upp dig på ett summercamp eller andra kurser. Förutom detta skräddarsyr vi konferenser och teambuilding, svensexor och möhippor. Läs mer på vår hemsida!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%

Boka i förväg och hitta hit

Om du kommer med bil

Ställ in din GPS på Fredsgatan 14 (huvudentrén)!

Som bilist är det enkelt att navigera till Entré. Om du kommer norrifrån från Lund, kan du välja mellan anläggningens två garageinfarter, antingen den östra eller den västra.

Om du kommer söderifrån får du hålla till godo med den västra. Efter avslutad shopping väljer du själv i vilken riktning du tar dig ut.

Om du kommer med buss

De flesta bussar stannar precis utanför Entré Värnhems dörrar, både Malmö lokaltrafik och regionalbussar.

Från Malmö Central tar du enklast linje 3 eller 4, och från Triangeln åker du med linje 6 till Värnhem.

Telefon: 010-4106600

mail: info@extremezone.se

Extremezone AB

Fredsgatan 10