Bomstadbaden Karlstad

På bästa läge vid Vänerns strand, ett stenkast från Karlstad, ligger Bomstadbaden. Vi erbjuder 4-stjärnig camping och stugboende, ett rikt aktivitetsutbud för barnfamiljer samt Muris KÖK & BAR Bomstad för god mat och ett glas vin om så önskas. Kolla även in vår populära spa- och relaxavdelning.

Bomstadbaden är en perfekt utgångspunkt för att utforska Karlstad och Värmland. Boende i Karlstad på campingen eller i en av våra alla stugor är ett perfekt sätt att tillbringa semestern på. Vi har även ett långtidsboende för dig som reser i arbetet och behöver hitta ett lite mer permanent boende i Karlstad.

På Bomstadbaden finns några av Sveriges naturskönaste sandstränder som vi brukar kalla för Värmlands Riviera. Stranden är hela 400 meter lång – och här samlas människor i alla åldrar under sommarens varmaste dagar för att avnjuta sol och bad. När du hyr ett boende i Karlstad på Bomstadbaden är stranden bara en kort promenad bort från campingen.

Camping i bästa läget i Karlstad, ta med familjen på en barnsemester och njut av er resa till fullo. Massor att gör i Karlstad kan du också pricka in.

Boende i Värmland vid Vänern

Husvagns- och tältplatser finns placerade i den lummiga tallskogen som omger Bomstadbaden. Perfekt för att söka skugga under sommarens varmaste dagar. Stugorna har en vacker utsikt över Vänern. Det är lite som att vara på utomlandssemester här på campingen – så fint har vi det.

Om du är på jakt efter boende i Karlstad är Bomstadbaden det perfekta resmålet.

Välkommen till ditt boende i Värmland på Bomstadbaden!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Utmärkt0%
Mycket bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Mycket dåligt0%