I Göteborg finns familjernas paradis i form av Bushuset. På Bushuset kan föräldrar riskfritt slappna av medan barnen för full rulle busar omkring allt vad de orkar.

Bushuset i Göteborg ligger lite undangömt bakom Ica Maxi vid Mölndalsvägen en bit utanför Göteborgs centrum. När man väl hittat fram blir man positivt överraskad åt den fantastiska inomhusarenan full med leksaker. Anläggningen domineras av en gigantisk klätterställning där barn i alla åldrar klättrar och klänger medan föräldrarna kopplar av i soffan med kaffe och en tidning eller passar på att handla.

Bushuset är på över 1000 kvadratmeter och här ryms förutom den 200 kvadratmeter stora och nästan fem meter höga klätterställningen, en jättestor rutschkana, bollhav med 25 000 bollar, sex studsmattor, hängbro, jättebollar, krypgångar, mysrum, discorum och pysselhörna. De flesta barnen är i fyra till sju års ålder men även mindre och större barn har kul på Bushuset.

Anton, 9 år, från Barnens Turistguide som testade Bushuset hade stora förväntningar som alla infriades och det gick också åt en hel del läsk, glass och korv under besöket. Svetten rann i strida strömma och det var en trött men mycket nöjd Anton som efter några timmar fick bryta upp när det var dags att åka hem.

Den som bor i Göteborg kan med fördel också ordna barnkalas på Bushuset. Bokar du ett kalas ingår också inbjudningskort, korv med bröd, läsk och glass samt godispåse och ballong.

För mer information www.bushuset.se