Barnteater vid Steninge Slott i Sigtuna

En lustfylld och rolig föreställning med mycket sång och musik om vänskap och varför det inte är kul att vara utanför gemenskapen.

Lilla Parken kommer spela
6 juni samt 21 juni till 31 juli 6 dagar i veckan mellan 2-4 föreställningar per dag.

Kottan med vänner
Att vara dum, elak och orättvis är det bästa Kottan vet. Förstöra tillvaron för alla djuren i skogen gör Kottan på gott humör. Det som stör Kottans skadeglädje är att de hon försöker skrämma har en kompis som tröstar vilket gör att det snabbt går över. Men om man lyckas göra så att ingen har någon kompis längre borde det vara mycket lättare, eller hur? Kottan satsar ivrigt och elakt all sin tid på att göra alla till ovänner och hur det går återstår att se. Okej, vi kan väl sträcka oss så långt som att berätta att det inte riktigt går som Kottan tänkt sig.

Teodor hjältarnas hjälte
Att vara en hjälte i ett TV-spel är ingen match för Teodor. Men när superskurken Margit lyckas trolla sig ut från spelet och in i den verkliga världen där hon ställer till med hyss och bråk. Teodor som flyger efter inser snart att hans krafter inte fungerar i den verkliga världen. Stefan en vanlig pojke får se till att rättvisan skipas och att det skapas balans i världarna igen.

En spännande och actionfylld föreställning med mycket sång och lek och varför det är viktigt att dela med sig.
Biljetterna ligger på 70 kr och kan reserveras på deras hemsida.
Mer om föreställningarna finner du här: http://www.lillaparken.se
Mer om Steninge slott
Vår Axel von Fersenutställning är permanent uppe, utemöbelsförsäljningen är igång och våra butiker är fyllda av härliga vårnyheter! Fynda glas hos Orrefors Kosta Boda eller Lindshammars Glasbruk, vackra föremål i Entrebutiken Steninge och underbara blommor, lökar, växter och plantor hos Trädgårdsmästeriet Steninge. Restaurang Steninge Kök & Skafferi erbjuder veckans rätt, à la carte samt underbara bakverk. Allting naturligt gott.

För Barnen
Förutom barnteater kan man även äta gott och det finns alltid barnmeny.
1. Hemgjorda köttbullar serverade med gräddsås, rårörda lingon och potatispuré, 75:-
2. Pannkakor med sylt och grädde, 65:-

Läs mer om Steninge slott och titta på deras eventkalender på www.steningeslott.se