Gratis danslek, show- och streetdance på semestern

Fritidsresor startar dansskola på tre Blue Village-anläggningar i sommar. Under några veckor kan barn i olika åldrar lära sig dansa med hjälp av populära Abs SHOW kidz och Fritidsresors dansutbildade guider.

– Tänk att lära sig streetdance på semestern! De flesta barn älskar att showa och röra på sig. Därför är vi jätteglada över vårt unika samarbete med Abs SHOW kidz, säger Charlotte Blum, ansvarig för Blue Village.

Alla barn som vill får gratis danslektioner 45 minuter fem dagar i veckan. Barnen lär sig nya danssteg varje dag som de visar upp för stolta föräldrar från scenen.

– Vi startar dansskolan i mindre skala i sommar för att sedan erbjuda den på alla Blue Village från och med nästa vinter, berättar Charlotte Blum.

Fakta

  • Abs SHOW kidz erbjuds gratis under perioden 13/6-11/7 på Blue Village Seven Seas Side i Turkiet och systerhotellen Blue Village Caldera Beach och Blue Village Atlantica Crete Paradise på Kreta
  • Klasserna består av två grupper: 6-8 år med koreografi som är lätt att lära sig och 9-12 år, med inriktning på streetdance
  • Abs SHOW kidz bokas hos våra guider när man kommer till resmålet och alla barn som är med får en t-shirt
  • Dansskolan är ett samarbete med Abs SHOW kidz, ett danskoncept framtaget av professionella dansare, pedagoger och koreografer.

Läs mer på www.fritidsresor.se/absshowkidz