Vem har sagt att man måste klara allt själv?!

Att ständigt ha dåligt samvete för allt man borde göra men inte hinner med…. Känner ni igen er?

”För mig blir det påtagligt när jag inte riktigt befinner mig någonstans helhjärtat och överallt halvhjärtat. Jobbet blir lidande när jag plötsligt inser att det är friluftsdag idag och barnen åkte till skolan utan gympakläder. Eller så blir barnen lidande när jag måste göra klart arbetet på kvällen som jag missade när jag i ilfart skyndade hem och hämtade gympakläderna till friluftsdagen. Jag hinner liksom aldrig ikapp, och har ständigt dåligt samvete…” mamma till tre.

Det finns inget universalsvar på en optimal lösning för att hinna allt, minska stress och dåligt samvete. Men ibland behöver man inte göra det så svårt för sig. Det finns ett par enkla, trygga och prisvärda lösningar som faktiskt kan vara ett alldeles utmärkt alternativ för att hinna komma ikapp sitt inre lugn.

Genom att ta hjälp med barnpassning kan tiden med barnen bli riktig kvalitetstid. MyNanny har trygg och personlig barnpassning med noggrant rekryterad personal. Du kan lämna dina barn i trygga händer, så du kan koncentrera dig på en uppgift i taget och göra klart alla måsten.

Vem är det egentligen som kommit på att man måste göra allt själv? Med planering och lite hjälp då och då blir tiden med barnen riktig kvalitetstid. Det verkar också lättare att koncentrera sig på en sak i taget, helhjärtat, när man vet att barnen har det bra. MyNanny erbjuder dessutom ett kostnadsfritt prova-på-möte så både barn och föräldrar känner sig trygga. Att låta barnen ha en välutbildad och pålitlig barnvakt som är där endast för barnens skull är mycket uppskattat. Både barn och barnvakt ser ofta fram emot de stunderna när de får odelad uppmärksamhet. Det är ju något som man önskar att alla föräldrar också kan ge sina barn, men verkligheten ser inte riktigt ut så. Med myNanny ökar förutsättningarna att planera, strukturera och ge kvalitetstid till familjen.

 

Detta är ett annonssamarbete med myNanny

I artikel