Semestern vi alltid minns

En stor undersökning visar att allt för många svenskar saknar backup på sina bilder och filmer. Dessutom är det många svenskar som slarvar med att göra regelbunden backup av sina semesterbilder.

Aldrig förr har vi fotat och filmat så som idag. Alla moment ska förevigas, allt från glada möten till vardagliga händelser. Men trots vårt ihärdiga fotande så slarvas det med att regelbundet backa upp sina bilder och filmer.

25 % av svenskarna saknar helt och hållet back-up. En tredjedel av dem som gör backup gör det endast en gång i halvåret medan en tredjedel gör back up högst en gång i månaden.

– Eftersom det finns så många enkla sätt att göra back-up på är de här siffrorna låga helt i onödan. Att framkalla bilder och skapa sitt eget album eller att beställa en fotobok är lika enkelt som roligt. På Optimalprint.se finns det flera fotoprodukter att ta del av. Varför inte göra en fotomugg med ert bästa semesterminne eller en härlig färgglad fotobok att se tillbaka på när vardagen tar vid.

Låt dina väggar berätta din historia

Barnens Turistguide har frågat flera barn i testpatrullen vilka minnen de minns bäst från sina semestrar och svaren är eniga. Minnena är de som är förevigade i foton, som finns som tavlor i hemmet eller i album. Minnen att drömma sig tillbaka till.

Semestern vi minns bäst är med fördel den vi väljer att ta back up på och som Optimal print säger: Låt dina väggar berätta din historia.

Att bevara semesterminnen nu enklare än någonsin

-Besök Optimalprint.se eller appen och få åtkomst till deras bästa erbjudanden.

-Använd dina favoritbilder för att skapa personliga fotoprodukter på nolltid

-Jobba på dina skapelser på webben när och var du vill

-Lokal produktion

-Snabb leverans

-100% nöjdkundgaranti

 

Spara dina minnen med Optimalprint

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

I artikel